Lej en toiletvogn til din næste fest

Lej en toiletvogn til din næste fest

maj 2, 2021 Slået fra Af Admin

Forsamlingsforbuddet er ophævet, sommeren er på vej og ligeledes de lange lyse aftener. Det hele tyder på at det er ved at være tid til havefester, måske er det den runde fødselsdag der skal fejres, teenagerens konfirmation, eller trænger i bare til en rigtig hyggeaften med familie og gode venner. Efter et langt år med nedlukninger så behøver der faktisk ikke argumenteres ret meget for, at nu er det tid til at holde en fest. Har i planer om en eller flere fester hen over sommeren så kan det være i skal overveje at leje en toiletvogn.  

Undgå kø og ekstra rengøring 

Selvfølgelig kan dine gæster bruge toilettet i huset, men helt ærligt, gider du have fulde onkel Niels til at vade gennem halvdelen af huset med jord under træskoene, for at han kan tisse ved siden af kummen i hans brandert? Nej vel! Også selvom det ikke går så galt, og der ikke er en onkel Niels i din familie, så bliver det alligevel til mange mennesker der går gennem dit hus flere gange i løbet af aftenen hvis de skal ind og låne toilettet. Her er toiletvogne bare mere praktiske, udover du slipper for en masse “trafik” og ekstra snavs i dit hus, så mindsker du altså også køen til toilettet hvis du f.eks. lejer en toiletvogn med to eller flere toiletter. 

Er der forskel på toiletvogne 

Inden du lejer en toiletvogn til din næste fest, så skal du måske lige vide at der er to typer af toiletvogne.  

  • Toiletvogne med kværn 
  • Toiletvogne med tank 

Du kender sikkert dem med tank fra diverse festivaller, koncerter eller andre arrangementer, det er nemlig den type man typisk bruger. En toiletvogn med kværn er mere velegnet hvis vognen skal bruges over længere perioder, da den kan tilsluttes direkte til kloak. Skal i f.eks. renovere badeværelse, som ofte strækker sig over 4-8 uger kan den løsning være praktisk. Det kan også være du har håndværkere gennem en længere periode som du gerne vil sørge for gode faciliteter til. Men drejer det sig bare om en enkelt aften eller to hvor der skal festes, så er det typisk den model med tank der vil passe bedst. 

Kort om reglerne 

De fleste der lejer en toiletvogn har plads på grunden eller i haven til opstilling, men det kan jo være du bor et sted hvor haven er lukket af ud til vejen og ikke rigtig har plads andre steder. I det tilfælde er det vigtigt at du er opmærksom på at en lejet toiletvogn som udgangspunkt kun må stilles op på din egen grund. Bruger du offentlig vej eller areal skal du huske at søge om tilladelse hertil hos Center for trafik. Dernæst skal du have styr på forsikringen, hos langt de fleste udlejere er forsikringen med i prisen når du lejer vognene. Det er dog en god ide at undersøge om du selv skal tegne fuld forsikring, eller om den forsikring der følger med dækker i alle tilfælde.