Sådan kan du pifte dine vægge op

Sådan kan du pifte dine vægge op

april 5, 2021 Slået fra Af Admin

Mange af os bor i lejligheder eller huse, som har de samme kedelige hvide vægge som mange andre, det kan være tonen er æggeskal i stedet for snehvid, men helt ærligt, så er det de færreste der reelt kan se forskel, hvis man ikke stiger intenst på væggene. Der skal derfor noget mere til, end blot en lidt mere blålig hvid end den forrige, hvis man gerne vil have noget som gæsterne lægger lidt mere mærke til end normalt. Der er flere forskellige måder at pifte disse vægge lidt op på og gøre dem anderledes, og her er der nogle forslag til, hvordan du finder den løsning, som passer bedst ind i dit hjem.  

Den perfekte løsning i mosaikfliser 

Fliser på væge og gulv er i de fleste hjem forbeholdt badeværelset, og noget steder køkkenet. Nogle steder eksperimenteres der også med den såkaldte newyorker væg, som er en rå murstensvæg i stuen eller måske på et værelse. Denne strider dog i mange tilfælde imod det typiske danske design og den indretning man ser mest i de danske hjem. Den er derfor ikke altid optimal. Heldigvis er der en masse andre løsninger, og måder hvorpå du kan få de flotte fliser ind i andre rum i huset på en stilfuld og samtidig unik måde, Du kan f.eks. bruge mosaikfliser. Disse er en oplagt mulighed for at få et personlig tilpasset pift i din stue. Du kan blandt andet finde dem hos flisestudiet.dk. Med mosaikfliser kan du meget nøjagtigt vælge lige præcis den farve eller farver du ønsker, og få dem lagt der, hvor du kunne tænke dig dem. Et godt råd herfra er dog kun at få mosaikfliserne på en enkelt væg eller måske bare på en del af den væg. Det kan nemlig godt virke overvældende, hvis du sætter dem på hele stuen. Når du skal vælge dine fliser, er det samtidig vigtigt at finde nogen, der passer i din indretning. Her er det et godt råd at kigge på, hvilke fliser du har i dit badeværelse. Har du allerede mosaikfliser i dit badeværelse, så er det oplagt at få lagt lignende fliser i stuen. På den måse får du en sammenhæng i huset, og en gennemgående ting, som binder dit design sammen. Kig derfor nærmere på mosaikfliser, hvis du synes alt dette lyder interessant.  

Andre muligheder i farver 

Kunne du også godt tænke dig at pifte dine hvide vægge lidt op, men synes ikke at mosaikfliser passer ind i din indretning, eller er du bare ikke sikker du vil investere i det, så der heldigvis også en masse andre muligheder. Her er der blandt andet et lidt mildere alternativ til mosaikfliserne, dette er bare at male væggene en anden farve, Dette kunne igen bare være en væg, eller hele rummet alt afhængigt af hvad man foretrækker. Her er det også nemt at tilpasse farven til resten af indretningen. Dette er altså et godt andet alternativ, hvis man vil gøre væggene unikke.