Tag et sabbatår i udlandet

Tag et sabbatår i udlandet

maj 1, 2021 Slået fra Af Admin

Skal du ud i et sabbatår? Måske er du blevet træt af alt den uddannelse? Eller måske kunne du godt tænke dig at tjene lidt penge i den fri tid du kan få imellem din gymnasietid og dit universitets tid, hvis det er den vej, som du skal. Det er jo altid godt at være forberedt. Eller måske handler det bare om at se lidt af verdenen, før resten af livet ankommer. Så er det jo heldigt, at du også kan opleve alt dette, hvis du vælger at arbejde i udlandet sabbatår via Try Medics

Alle har brug for pauser 

Så du har knoklet dig igennem gymnasiet og kommet ud med et godt resultat. Så hvad er der nu? Hvad skal der ske nu? Mange skal videre på deres uddannelser. Mange har allerede styr på, hvor de vil hen med deres liv. Men der er lige så mange mennesker, som ikke ved hvad de skal. Folk som ikke ved, hvad der skal ske efter den hårde knokletid. Lige meget hvem er dem, du er, så kan der altid være tid til at holde en pause. Både for at bruge lidt tid på noget andet, men også for at få lidt perspektiv. 

Når man står midt i noget, så kan det være svært at se det større billede. Hvis man er i en tunnel, så tror man måske blot at det eneste sted man kan tage hen, er lige frem eller lige bagud. Men hvis man så lige stopper op og kigger lidt på hele tunnelen, så får man måske øje på, at der faktisk er andre udgange og man kan tage lige den man vil. Og hvornår er det bedste tidspunkt, til at stoppe op og tage overblikket ind? Det er i sit sabbatår. Derfor er det også bare anbefalet at man tager et sabbatår. Især hvis man er det mindste smule i tvivl. 

Hvorfor frivillig 

Så mange mennesker ude i verdenen har det så hårdt. Meget hårdt end du nogensinde har haft det. Så hvorfor ikke hjælpe dem lidt? Hvorfor ikke bruge din mulighed for at komme ud og rejse og se verdenen, på også at give lidt tilbage til dine fællesmennesker. Nogle mennesker bor i så hård fattigdom, at det mindste man kan give dem, vil være nok. Andre mennesker har ikke engang mulighed for overhovedet at gå til hospitalet. Derfor er der brug for frivillige, som dig, som er villige til at bruge nogle af dine måneder, på at hjælpe folk, som virkelig har brug for det. 

Men man må ikke tro at det betyder at man ikke får noget ud af det selv. Du giver ikke kun til andre, du giver også til dig selv på sådan en frivillig tur. For det første giver denne tur dig masser af perspektiv. Når man ser hvor slemt nogle andre har det, så kan man ikke gøre andet end at få dårlig samvittighed over sit eget liv. Men du lærer også en masse om sig selv. Du får hård hud på fingrene, som man siger.