Derfor er det en god ide at bruge slik med logo i din marketing

Derfor er det en god ide at bruge slik med logo i din marketing

april 18, 2021 Slået fra Af Admin

Det er som virksomhed altid en god ide at overveje, hvilke firmagaver man benytter i virksomheden. Firmagaver kan nemlig være en god måde hvorpå du kan lave lidt marketing omkring dit firma og hive kunder til butikken.

Læs med her om muligheden for at bruge slik med logo som en del af din marketingstrategi.

Hvem kan ikke lide slik?

De fleste mennesker kan godt lide slik. Slik med dit logo kan derfor være helt ideelt at benytte sig af, som en nem og enkel firmagave.

Det handler om at give kunderne noget, som de kan bruge og få lidt værdi ud af. Dette betyder ikke nødvendigvis, at de bruger firmagaven i lang tid. Ofte har folk ikke lyst til at rende rundt med nogle produkter i længere tid, hvor der er en masse logoer på. Det er derfor bedre at anskaffe nogle firmagaver, der er midlertidige af natur såsom slik med logo.

De fleste mennesker vil blive meget glade for at få lidt slik, som kan skyde blodsukkeret lidt i vejret på en kedelig dag. Hav derfor altid nogle liggende ved din reception i virksomhed og tag dem med dig, når du er afsted på firmamesse eller lignende.

Sådan anskaffer du dig slik med logo

Det er ganske nemt at anskaffe slik med logo, hvis du gerne vil benytte dem som firmagave. Der er mange firmaer derude, som specialiserer sig netop i at lave firmagaver til firmaer som dit eget. Det er nogle af dem, som du skal ud og have fat i.

Men det er samtidig en god ide at være en smule kritisk omkring hvilket firma, som du køber dit slik med logo fra. Det kan godt være at et firma for eksempel har forstand på at lave andre slags firmagaver. Men har de også styr på at lave slik med logo?

Dette slik med logo er trods alt noget som kunden eller potentielle kunder proper i munden. Det er derfor også meget vigtigt at sørge for, at det både smager godt og ikke er skadeligt.

Vær gerne en smule kritisk og vælg din b2b forhandler med omhu. Hvis du gerne vil give noget lækker slik med logo ud til dine potentielle kunder, så er det også vigtigt at det er helt i orden. Du kan eventuelt spørge folk ad i dit netværk, hvis du gerne vil lære nogle flere b2b firmaer at kende. Måske har de selv købt slik med logo fra et bestemt firma, som du også kan benytte?

Vær med inde over designet

Det er en god ide at vælge hvilket firma du benytter til at lave slik med logo med omhu. Men det er derudover også en god ide at være godt inde over det, når dit slik med logo bliver designet.

Vær med til at bestemme farven og det generelle udseende af dit slik med logo. Det skal helst gerne passe med resten af stemningen i dit firma. Men vær også med til at prøvesmage tingene.