Hold wellnessaften sammen med veninderne

Hold wellnessaften sammen med veninderne

juli 26, 2021 Slået fra Af Admin

Indimellem kan vi alle trænge til lidt selvforkælelse og mig-tid. Hvorfor ikke holde en rigtig forkælelsesweekend sammen med veninderne? Læs med her og få nogle gode ideer til hvordan. 

 
Skab stemning med duftlys og duftpinde 

En forkælelsesweekend handler om at være sammen med mennesker, man holder af og har det sjovt med. Dernæst handler det om at gøre noget godt for sig selv. En god idé til en luksus forkælelsesweekend for dig og veninderne er at lave en hjemmespa. Pift hyggestemningen op med lækre produkter fra Rituals, som duftlys og duftpinde. Stearinlys skaber altid hygge og med de særlige duftlys fra Rituals, kan du påvirke stemningen. Der er dufte der er udviklet til at skabe ro og velvære, mens andre, som Happy Buddha skaber glæde. Rituals of Sakura-duftpinde og duftlys har eksempelvis en mild duft af kirsebærblomst. Du kan naturligvis også spæde til den gode stemning og velvære med et glas kold champagne, jordbær og andre snacks. Helst små sunde og søde hapsere, som I kan gå til og fra i løbet af dagen. Lav også et område, hvor I kan tage et fodbad, og tage jer tid til at snakke sammen. 

Hjemmespa og velvære 

Når stemningen er på plads, er det tid til hjemmespa. Gør klar til, at alle kan få ordnet ansigt, få fodbad eller måske endda gå i bad. Sørg for at der er håndklæder og morgenkåber til alle og hav et godt udvalg af lækre produkter fra Rituals parat. Gerne så der er lidt for enhver smag. Du kan nemlig vælge forskellige serier hos Rituals, som alle er designet til at give dig en god følelse. Alle produkterne tager udgangspunkt i ældgammel asiatisk visdom og traditioner og er skabt til at give velvære til både din krop og dit hjem. Rituals ved, at en duft kan ændre en sindsstemning, og det skal du tænke på, når du udvælger de luksusprodukter, I skal bruge i hjemmespaen. Overvej for eksempel om dine veninder har brug for at leve mere i balance med sig selv? Serien Ritual of Ayurveda er netop lavet ud fra den ældgamle kunstform Ayurveda, som handler om at leve klogt og vist og i balance. Har I karbad eller spabad, kan du med fordel bruge den lækre badeskum fra Rituals of Dao Go, som har et strejf af noter fra hvis lotus og gør huden blød og velduftende. I serierne fra Rituals finder du et bredt udvalg af alt fra bodyscrub til cremer. Det er helt op til dig, hvad I skal bruge til netop jeres wellness-weekend.    

Den sidste finish 

Når bad, fodbad og ansigtsmasker med mere er vel overstået, er det tid til den sidste finish. Hjælp hinanden med at ordne negle og lakere. I kan jo alle sammen tage et godt udvalg af forskellige neglelakker med, så der er farver for enhver smag? Det samme gælder makeup. Hvorfor ikke alle sammen tage et udvalg med fra gemmerne og lade jer inspirere af hinanden? På denne måde bliver det bare lidt sjovere, og det er vel i virkeligheden det, en ægte forkælelsesweekend går ud på?