Dét skal du vide om E væske

Dét skal du vide om E væske

juni 21, 2021 Slået fra Af Admin

E-cigaretter er i løbet af de sidste par år blevet ekstremt populære blandt rygere verden over. Overvejer du at hoppe med på E-bølgen? Nedenfor kan du blive meget klogere på E-cigarettens funktionalitet og mange fordele. Se mere her og find desuden et stort udvalg af både E-cigaretter og E væske.   

Hvad består en E-cigaret af? 

E-cigaretter findes efterhånden i rigtig mange former. Nogle modeller minder udseendemæssigt om almindelige cigaretter, mens andre er noget større. Uanset fabrikant, størrelse og form består E-cigaretten som regel af et batteri, en forstøver og et mundstykke, hvor du kan indsætte en patron med den E væske, som driver cigaretten.  

Hvordan fungerer en E-cigaret?  

I modsætning til almindelige cigaretter indeholder E-cigaretter ikke noget tobak. I stedet indbefatter en E-cigaret en væske, som kontinuerligt opvarmes af cigarettens batteridrevne varmelegeme. Opvarmningen gør, at væsken fordamper, og det er dampen, du inhalerer, når du bruger din E-cigaret. Så snart du puster ud, vil der komme damp ud af din mund, på samme måde, som der gør, når du ryger en almindelig cigaret. Derfor minder følelsen af at ryge E-cigaret meget om den følelse, du får, når du ryger én af E-cigarettens forgængere.  

Hvad er fordelene ved en E-cigaret?  

E-cigaretten er endnu en relativt ny opfindelse. Derfor ved vi endnu ikke, hvordan E-cigaretten influerer dit helbred på lang sigt. Dog er der blandt forskere solid konsensus om, at E-cigaretten er væsentligt mindre skadelig end almindelige cigaretter. E-væsker findes dertil med forskellige styrker nikotin, og derfor har du muligheden for at kontrollere, præcist hvor meget nikotin, du indtager, når du bruger en E-cigaret. Mange betegner det også som en stor fordel, at dampen fra E væske i modsætning til almindelig røg, slet ikke ikke lugter. Og når du bruger en E-cigaret, kan du dertil vælge mellem langt flere smage, end når du ryger almindelige cigaretter.  

Hvad er E væske?  

E væske kaldes også juice eller dampvæske, og begrebet dækker over den smag, som du fylder på din E-cigaret. E væske findes i mange forskellige prisklasser, men fælles for alle certificerede E væsker er, at de er fremstillet under kliniske og helt sterile forhold.  

Hvad er E væske lavet af?  

Al E-væske indeholder dét, vi kalder naturlig nikotin, altså udvundet nikotin i ren form. Derudover omfatter enhver type E-væske det godkendte levnedsmiddel PG, som ofte bliver brugt i fødevareindustrien; VG, som udvindes fra vegetabilsk fedt; naturligt postevand; og naturlige aromastoffer, som er dét, der giver E-cigaretten sin smag.  

Hvilken E væske skal jeg vælge?  

E væske findes i så mange forskellige smagsvarianter, at du umuligt kan nå at prøve dem alle i løbet af et liv. Når du køber din E væske, kan du med fordel vælge et par forskellige varianter. Nogle E-rygere foretrækker de almindelige tobakssmage, mens andre foretrækker frugtsmag som for eksempel jordbær, abrikos eller ananas. Den rette E væske vil naturligvis altid afhænge af din smag og af dit humør. Prøv dig frem – og spørg din forhandler til råds, hvid du har brug for hjælp til at finde den rette væske.