Sådan kan du opgradere din stue

Sådan kan du opgradere din stue

april 12, 2022 Slået fra Af Admin

Sofaen er det sted, mange bruger størstedelen af tiden i hjemmet, og derfor skal den også være hyggelig og rar at være i. Men hvis du kan mærke, du er ved at blive træt af din stue, og synes, der trænger til noget nyt, skal du læse med her.

Her får du nemlig tre gode råd til, hvordan du kan opgradere din stue og tage den til nye højder. Få idéer og inspiration på få minutter, og bliv klogere på, hvordan du gør dit hjem mere behageligt at være i.

Få en sofa med chaiselong

En sofa med chaiselong er ikke bare behagelig både at sidde og ligge på – det er også en praktisk tilføjelse. Selv en lille sofa med chaiselong giver dig nogle ekstra siddepladser, og modsat en almindelig hjørnesofa, er den også pæn at have stående ud fra væggen.

Der findes et stort marked, når det handler om sofa med chaiselong, og derfor kan du finde lige den størrelse, form og farve, du drømmer om.

Find en flot sofa med chaiselong på https://hofstrawagner.dk/collections/sofaer. Du kan matche din sofa til resten af din decor, eller du kan lave den til et statement piece for sig selv.

Du får også skabt et hyggeligt rum, når du indfører en sofa med chaiselong. Her kan du ligge og sove, have overnattende gæster, underholde venner og familie, eller bare slappe af.

Lav en gallerivæg

En gallerivæg er en rigtig fin ting til stuen. Den kan hænge over en reol eller bag sofaen, og her får du mulighed for at udstille kære minder og flotte kunststykker i én stor collage.

Når du skal lave en gallerivæg, er det godt at markere det område, du vil hænge billederne op på, og afgrænse et område magen til på gulvet. Her kan du lægge alle dine billeder ud og se, hvordan du vil have det, og på den måde kan du planlægge, inden du sætter skruer i væggen.

Undersøg på forhånd, om du skal bruge rawplugs, for at holde dine billeder sikkert på plads. Så risikerer du nemlig ikke, at de falder ned og går i stykker, eller at du ødelægger væggen.

Indfør naturelementer og planter

Naturelementer er den simpleste måde at opgradere en stue. Om det så er træ, der skal skabe en følelse af natur og hygge, eller levende planter, der skal live stedet op, bliver resultatet det samme: Din stue kommer til at føles, som om den er mere i kontakt med naturen.

Hvis du ikke vil passe planter, kan du også vælge nogle, der er kunstige. Effekten vil være den samme, men sørg for at købe nogen, der er af ordentlig, virkelighedstro kvalitet – medmindre du selvfølgelig vil foretrække nogen, der er mere surrealistiske.

Kunstige planter er værd at bruge penge på, da de billige og dårlige kopier vil komme til at se tacky ud i din stue. Planterne kommer ikke til at dø, så brug hellere penge på ordentlig kvalitet frem for noget billigt og skrøbeligt bras.