Tag til tandlæge efter shoppeturen

Tag til tandlæge efter shoppeturen

november 2, 2021 Slået fra Af Admin

Det er naturligvis meget vigtigt at gå til tandlægen så tit man kan, da ens tandhelbred ikke blot er meget essentiel i sig selv, men også kan fortælle meget om ens overordnede helbred. Men nogle gange kan det godt være svært at finde tid til at besøge tandlægen i sin hverdag – så hvorfor ikke kombinere eftermiddagsturen i indkøbscentret Fields i København med et besøg hos tandlægen? Tandlægeklinikken Plus1 ligger nemlig i selve indkøbscentret, så man nemt kan tage et smut forbi, når man alligevel er ude at shoppe.

I den nye københavnske bydel

Indkøbscentret ligger i den nye københavnske bydel, Ørestaden, der inden for de seneste par år er blomstret op som et af de bedste og mest eftertragtede steder at bo, især som familie i København. Det kan være en god idé at have tandlæge tæt på sin egen adresse, så man slipper for at skulle tage meget langt, hvis der sker noget akut med ens tænder, der skal ordnes med det samme. Hvis man allerede bor i København og tit tager i Field’s for at købe ind, kan man med fordel blive kunde hos Plus1, så man slipper for at skulle tage en stor omvej for blot at få det årlige tandlægetjek. Læs mere om tandlægeklinikken Plus1 her: https://plus1.dk/klinikker/tandlaege-fields/.

tandlæge Fields

Ingen grund til skræk

Der er mange der frygter at tage til tandlæge, hvilket oftest resulterer at de ikke tager af sted så ofte som det er anbefalet eller at de fuldstændig ignorerer påmindelserne fra tandlægen, der bliver sendt med posten. Men hos tandlægeklinikken Plus1 er der intet at frygte for, da personalet tilbyder specialiseret hjælp og støtte, hvis man lider af tandlægeskræk. Man er i trygge hænder, hvilket kan mærkes lige fra man træder ind af døren indtil man forlader klinikken igen. Det kan selvfølgelig være svært at dulme nerverne, men det er meget vigtigt at man er afslappet, ellers kan tandlæge ikke foretage den almindelige procedure, der skal til for at sikre at patientens tænder er i normal stand. For at forberede sig kan man for eksempel tage en panodil. Det kan også være en god idé at læse op på sine gamle tandlægejournaler, så man kan svare på den nye tandlæges eventuelle spørgsmål om ens tænder.

Professionel og effektiv service

Det kan nogle gange være svært som almindelig borger at greje hvor god en tandlægeklinik er og det kan være en stressende situation, især fordi man skal betale for behandlingerne med sine egne penge. Oftest kan det være en god idé at læse andre folks anmeldelser på nettet, så man får en idé om hvordan deres oplevelser af en given klinik har været. Når man er kunde hos Plus1-tandlægeklinikken i Field’s, behøver man ikke at frygte at ens betjening er af lav kvalitet og man derfor spilder sine penge på en dårlig behandling. Klinikkens personale er nemlig højtuddannede og erfarne inden for feltet og klinikkens udstyr er det allernyeste og bedste på markedet, så du altid er sikret den bedste og mest effektive behandling.