Køb Eye Patch og styrk sundheden omkring dine øjne

Køb Eye Patch og styrk sundheden omkring dine øjne

september 10, 2021 Slået fra Af Admin

En Eye Patch kaldes også en øjenmaske og er genialt quick fix til dine øjne. Der findes flere forskellige typer med forskellige Indholdstoffer der kan være med til effektivt at afhjælpe mørke rander under øjnene.  

Samtidig kan de udglatte de overfladiske fine rynker i huden og nedsætte eventuelt hævelser under og omkring øjnene. Med den rette eye patch og nøje udvalgt efter de aktive næringsstoffer, kan du målrette sundheden omkring dine øjne efter behov og ud fra din specifikke hudtype.  

Brug naturlige ingredienser til de sårbare områder omkring øjnene  

Det er klart at du gerne vil passe på din hud også omkring øjnene. Der findes et væld af forskellige måder at passe og plejen huden og dine øjne. De fleste kosmetiske produkter der findes på markedet i form af olier, cremer eller andet, har en virkning der er baseret på kemisk fremstillede virkemidler. Der er mulighed for at pleje og passe dine øjne og huden omkring helt naturligt.  

En eye patch er en koreansk ”behandlingsform” der vinder mere og mere indpas i Danmark også. Det er en naturlig måde at tilføre de rette og sunde næringsstoffer til din hud, uden brug af kemi.  

Sådan bruger du din eye patch dagligt  

For et godt og virkningsfuldt resultat, er det en fordel at anvende en eyepatch dagligt. Der vil naturligt opstå affaldsstoffer og fedt på huden overflade dagligt, som mest af alt kommer indefra. Med den rette daglige pleje kan du forebygge urenheder, hævelser og hurtig aldring af huden omkring øjnene.  

Du bør gøre en eye patch til en del af den daglige rutine, hvis du ønsker sunde øjne med stærk og modstandsdygtig hud omkring. For at give de bedste betingelser til din hud og dine øjne, følger her 3 gode trin som bør gøres dagligt;  

Rens huden grundigt 

Uanset om du bærer make-up eller ej i løbet af dagen, er det vigtigt med en grundig rens af huden omkring dine øjne som allerførste step. Ved at rense huden, fjerner du sved og uhensigtsmæssigt skidt der måtte være kommet på din hud i dagens løb.  

Derudover vil en rengøring delvist kunne rense huden dybere og være med til at fjerne nogle af de affaldsstoffer som din hud har udskilt. En eksfoliering kan foretages et par gange om ugen, for at fjerne eventuelle døde hudceller der naturligt opstår effektivt. Med den rette rengøring, kan de naturlige ingredienser nemmere trænge ind igennem huden, der hvor de skal gøre den store forskel.  

Tilfør sunde næringsstoffer  

En eye patch indeholder naturligt og sunde næringsstoffer, der er til fordel for din hud. Påfør din eye patch efter henvisningen for det specifikke produkt for at opnå den bedste virkning. Der findes forskellige udgaver der er tilpasset forskellige hudtyper, så du kan målrette lige præcis din hud.  

Påfør beskyttelse  

Når du har anvendt din eye patch, er det en god ide efterfølgende at beskytte huden, så den både kan ånde, men også så de påførte næringsstoffer kan arbejde videre i din hud. Brug eventuel en tilpasset dagcreme og sørg samtidig for en tilstrækkelig solbeskyttelse, hvis du skal ud i solen.