Derfor skal du have et spisebord i træ

Derfor skal du have et spisebord i træ

april 6, 2022 Slået fra Af Admin

Skal du have nyt spisebord til hjemmet? Et spisebord betyder meget mere for udtrykket i vores hjem, end vi lige går og tror. Hvis du tænker over det, så er spisebordet en af de steder, hvor du bruger rigtig meget tid af din dag. Udover måltiderne er spisebordet også ofte et sted, hvor man samler venner og familien til hygge, snak eller spil. Derfor skal dit spiseborde også være et, som du holder af at sidde ved.

Et spisebord med ægte nordisk charme

I Danmark elsker vi hygge og den nordiske indretningsstil. Den nordiske stil handler oftest om neutrale farver, varm stemning og møbler i naturtræ. Uanset, hvordan du indretter dit hjem, så kan du næppe gå fejl med et spisebord i træ. Et spisebord i træ er et tidsløst møbel, som passer perfekt ind i det nordiske stilede hjem. Træmøbler komplimentere stort set alle møbler i dit hjem, uanset om du er til det enkle og minimalistiske eller det pragende og farvede. 

Mange vælger at bruge træmøbler som fokuspunkterne i deres hjem, da den naturlige træoverflade for alvor emmer af hjemlig hygge. Og når det kommer til, at samles om bordet ved spisetid, så skal der naturligvis sørges for hyggen. 

Få et helt unikt møbel til dit hjem

Vores hjem skal gerne emme af hyggelig og behagelig stemning. Derudover vil man naturligvis gerne sætte sit eget personlige præg på ens indretningsstil, så gæsterne med det samme føler sig velkomne, når de træder ind ad døren. Dit spisebord kan blive et unikt fokuspunkt i dit hjem, som indbyder til timevis af god mad, morgenkaffe eller spilleaftener.

Hvis du ønsker et spisebord, som kan klæde din personlige stil, så tjek det brede udvalg af smukke spisebord træ modeller på https://traefolk.dk/kategori/spiseborde/. Her kan du browse i et smukt udvalg af unikt håndværk, som er skabt med ægte nordisk hygge for øje. Du kan købe plankeborde i forskellige typer og farver af træ i forskellige størrelser, så der er med garanti en model, som passer perfekt ind i dit hjem. 

spisebord

Spiseborde i træ er det miljørigtige valg

Når du vælger spisebord i træ, træffer du også det miljørigtige valg. Borde i naturtræ er af høj kvalitet og holder derfor i mange år. Det er derfor det mest bæredygtige valg i forhold til spiseborde, og så er det endda lige så funktionelt som det er smukt. Træmøbler er nemlig utrolig holdbare og nemme at behandle, så de kan se ud som ny i mange år. Skulle bordet få et par hak og slag, kan det modtage slibning og behandling, og blive fuldstændig fint igen. 

Når du køber et spisebord i træ er det altså også en god investering. Træborde er ofte i den dyrere ende af skalaen i modsætning til borde lavet i andre materialer, men det er ofte også det bedste valg. Træborde er nemlig både hårdføre og slidstærke. Derfor investerer du i et kvalitetsbord, som du kan have glæde af resten af dit liv.