Tag en god nattesøvn med når du skal på ferie

Tag en god nattesøvn med når du skal på ferie

juni 10, 2022 Slået fra Af Admin

Det er muligt at tage en god nattesøvn med når du skal på ferie, hvis du vælger at medbringe en kugledyne. En kugledyne er nemlig med til at give dig ro og slappe af hele natten igennem. Det er særligt egnet at anvende til børn der sover uroligt, eller hvis du er en af de mange der kan have lidt svært ved at håndtere når hverdagens normale faste rammer bliver ændret.

En kugledyne er med sin øgede vægt med til at give dig en kæmpe stor krammer når du skal sove og er du allerede vant til at bruge kugledynen derhjemme, så er der ingen grund til ikke også at tage den med når du skal på ferie, så du kan nyde alle de mange oplevelser efter en god nats søvn. 

Måske er det et tungt hyggetæppe, der skal med i bagagen 

Det er ikke sikkert at det er din vanlige kugledyne der skal med i bagagen når du skal på ferie, men i stedet et hyggeligt tungt tyngdetæppe. Så kan du nemt sidde og slappe af i bilen når i er på farten eller i flyet, når i skal på farten.

Et tyngdetæppe giver en effektiv ro når du har brug for at slappe lidt ekstra af og tillader komfort i forhold til temperaturen, uanset hvor varmt det måtte være i omgivelserne. Der er ingen hindring for, at du også kan bruge dit tyngdetæppe når du skal sove i den fremmede seng på rejsen. 

En kugledyne sænker uroen i nervesystemet 

Når du vælger at bruge en kugledyne, så er den ekstra vægt med til at berolige nervesystemet. Det er dokumenteret i flere studier, at en kugledyne er med til at mindske tankemylder og er særligt effektiv for personer der lider af psykiske problemer som eksempelvis ADHD eller angst.

Flere af dem der allerede har afprøvet en kugledyne beretter, at det ganske enkelt ikke er muligt at undvære den, da de har opdaget den store effekt det har på nattesøvnen og deraf energien til at klare de udfordringer der måtte komme i løbet af dagen. 

Du falder hurtigere i søvn ved brug af en kugledyne 

Hvis du har svært ved at falde i søvn, ligger uroligt eller oplever mylder i hele kroppen, så kan du med fordel forsøge dig med en kugledyne. Effekten er ganske enkelt ikke til at tage fejl af, for en kugledyne hjælper dig med at falde hurtigere i søvn og sørger for at du kommer hurtigere ned i den dybe søvn.

Det er udelukkende i den dybe søvn, at din hjerne har mulighed for at samle energi og komme sig over alle de tanker og udfordringer der har været i løbet af dagen. Det er beviseligt at jo længere tid man formår at være i den dybe REM søvn i løbet af natten, jo mere overskud er der den efterfølgende dag og jo bedre koncentrationsevne og indlæringsevner kommer der til følge.