Kontinentalsengen – uendelige muligheder

Kontinentalsengen – uendelige muligheder

august 11, 2021 Slået fra Af Admin

Hvis sengen er ved at blive lidt for gammel og lidt for slidt, og hvis man måske kunne tænke sig noget bedre søvn, så er en kontinentalseng bestemt værd at overveje. Kontinentalsengen skiller sig ud på flere måder ift. eksempelvis elevationssenge eller sovesofaer; men samtidig er det enkeltheden ved kontinentalsengen, der gør den speciel. Herunder følger diverse informationer og detaljer om kontinentalsenge.

Det tidsløse design

Sengen er et vigtigt element i indretningen af ethvert hjem, og en kontinentalseng passer ind stort set alle steder grundet dens tidsløse design samt stilrene look. Kontinentalsengen har 2-3 madrasser, hvilke man selv kan vælge; hvis en bestemt type madras fanger ens øje eller passer godt i indretningen, så er der altid plads i en kontinentalseng. De tre madrasser giver også sengen en god højde, hvilket gør den meget eksklusiv at kigge på, hvilket gør meget i indretningen af et værelse
Kontinentalsengen er i høj grad en seng, som man selv kan designe. Man kan selv vælge farven, madrasserne, ben, sengegærde osv. Mulighederne med kontinentalsengen er uendelige, hvilket er rigtig godt, hvis man er i tvivl om næste køb af en seng.

kontinentalseng

Den gode komfort

Selvom at designet naturligvis fylder meget, hvad angår en kontinentalseng, så går man aldrig nogensinde på kompromis med komforten. Ideen ved at have 2-3 forskellige madrasser er nemlig, at det giver en enorm god komfort. Man har både en topmadras, der ligger ovenpå en springmadras, som så ligger ovenpå en boxmadras, der ligger nederst. Blandingen af disse komponenter giver en rigtig god oplevelse, som man bestemt kan mærke, når man sover.
Hvis man gerne vil dele kontinentalsengen med sin partner i form af en dobbeltseng, så er dette taget højde for i designet. Man skal ikke bekymre sig om den irriterende revne i midten af sengen, da topmadrassen netop ikke skiller på midten. Netop derfor er systemet med flere madrasser så smart.

Hvorfor sove i en kontinentalseng?

Hvorfor er det så vigtigt at investere i en god seng? Igennem hele sit liv bruger man ekstremt meget tid i sin seng. Igennem et helt liv bruger et menneske ca. 230.000 timer på at sove, hvilket rundt regnet svarer til omkring 26 år. Dette er naturligvis ekstremt lang tid, og når man anskuer det således, så giver det god mening, at man skal sove på noget komfortabelt og ordentligt.
God og tilstrækkelig mængde søvn har desuden sine klare fordele. Hvis man har et sundt forhold til sin søvn, så vil man opleve mindre stress, man bliver mindre syg og man har langt mere overskud til at socialisere sig med sine medmennesker. Hvis man negligerer sin søvn, kan det have nogle ærgerlige konsekvenser. Øget risiko for hjerteproblemer, øget risiko for vægtpåvirkning og værre humør
Disse informationer taler alle for, at en god og komfortabel seng er meget vigtig, og hvis man virkelig ikke vil gå på kompromis, så bør man bestemt kigge på en kontinentalseng.