Få et Smartwatch til dine børn

Få et Smartwatch til dine børn

december 3, 2021 Slået fra Af Admin

At give et Smartwatch til børn eller GPS ure, til dine børn, kan give dig ekstra sikkerhed i dit hjem. Dette kan være i stedet for at give en telefon, hvilket er noget mange forældre også overvejer meget om de burde gøre eller ej. Med et Smartwatch til børn/GPS ure, kan I vælge mellemvejen. Dette kan give en sikkerhed til både dig og dit eller dine børn. Læs mere på mysmartwatch.dk omkring de forskellige fordele ved GPS ure/Smartwatches til børn

Hvad kan et GPS ure/Smartwatches til børn?

Et Smartwatch til børn kan flere forskellige ting. Det kan bruges til at komme i kontakt med dit barn, da det kan sende tekstbeskeder, lave 2-vejs opkald, video opkald, der er en SOS-nødopkald knap, GPS-lokalisering, og meget mere. Det er lavet som et alternativ til andre ure som kan være for små eller svære for børn at kunne passe på eller bruge. Det er lavet så det skaber størst tryghed for forældre og børnene selv. Det varierer lidt efter hvilken model hvad den kan, det er for eksempel kun de lidt smartere modeller som kan lave video opkald, og kan se omgivelserne som barnet er i. Men det bedste ved Smartwatches til børn og GPS-ure, er at det kan erstatte telefonen helt. Her slipper du altså for at skulle investere og købe en ny telefon med abonnement og så videre. I kan give jeres barn et Smartwatch til børn der bruger et GSM simkort, i stedet for en telefon. Med GSM simkortet, kan uret modtage opkald. Sådan har dit barn en lille telefon om håndleddet i stedet for en dyrere telefon som er nemmere at smide væk eller at tabe og ødelægge.

GPS ure

Med en GPS funktion i GPS ure/Smartwatches til børn, får du mulighed for at få at vide præcist hvor dit barn det er henne. Dette kan især give tryghed både for forældre og børn når man for eksempel er på ferie eller udflugter, hvor der er større risiko for at blive væk fra hinanden. Det kan også være steder som koncerter, tivoli eller forlystelsesparker og så videre. Dette kan også være en god sikkerhed og tryghed for barnet at vide, at dets forældre altid har mulighed for at finde det hvis der skulle ske noget.

Der er tre forskellige metoder til at lokalisere uret. Det er gennem GPS, WiFi og LBS. De forskellige metoder overtager enten over hinanden hvis der er en der ikke virker tilstrækkeligt godt, eller så supplerer de hinanden. Det virker som bekendt over satellitter, som kan give en position som, er inden for 5-25 meters radius af uret. Dette afhænger af urets kvalitet. Dette er hvis uret bruger GPS, det kan også variere efter hvilken metode at uret bruger til at lokalisere med.

Derudover er der rigelig af forskellige ure at vælge imellem. De er lavet farverige eller med mønstre og figurer, som for eksempel Captain America, for at børnene finder dem spændende og har lyst til at gå med dem.