Cannabis-olie kan optimere dit generelle velvære

Cannabis-olie kan optimere dit generelle velvære

oktober 23, 2021 Slået fra Af Admin

Vidste du, at cannabis-olie kan optimere dit generelle velvære? Og vidste du, at den kan tilmed dæmpe mentale smerter som angst, stress og søvnbesvær og fysiske smerter? Med cannabis-oliens gavnlige virkninger køb cannabisolie kan du både optimere dit velvære og reducere smerter. Cannabis-oliens er i dit seneste år blevet et godt alternativ til den syntetiske medicin mod både psykiske og fysiske smerter efter, at den er blevet lovlig at forhandle i Danmark. 

Cannabis-olien er et sundhedsfremmende alternativ

Cannabis bliver ofte forbundet med euforiserende stoffer, hvilket gør nogen forbeholdende overfor at skulle bruge cannabisolien. Men det er vigtigt at sige, at der ikke er noget som helst euforiserende i olien. Den er udelukkende designet til at kunne optimere dit generelle velbehag, og til at reducere mentale smerter som angst, stress og søvnmangel. Ligeledes kan den dulme fysiske smerter som gigt og andre kropslige smerter.

Cannabis-olien går under flere navne, blandt andet cannabidiol og CDB-dråber. Olien er lovlig i Danmark, fordi den har en lindrende effekt uden at virke euforiserende, men derimod lindrende. Som alternativ til alle de syntetiske præparater mod diverse mentale lidelser og fysiske smerte, da kan cannabis-olien det, at den kan lindre alle disse lidelser. Olien er 100% sikker og sundhedsfremmende, hvilket er årsagen til det store salg i Danmark igennem de sidste par år.

Den flydende dråbeform er den nemmeste at dosere og at optage i kroppen

Cannabisolien kan både fås i den rene dråbeform, men også i form af en creme til kroppen. Selve dråbeformen kan optages på følgende to måder, hvoraf den ene er mere effektiv end den anden. Den ene måde er ved at lægge dråberne under tungen i munden, for da optages præparatet hurtigst, fordi den nedbrydes i fordøjelsessystemet og derved optages i blodet. Den anden måde du kan optage den på, er ved at lægge dråberne i din mad eller drikkevarer.

Den sidstnævnte metode er dog ikke så hurtigtvirkende som en første, da fødevarerne fortynder olien og derved reducerer hastigheden. Oliens levetid i kroppen varer imellem 6-10 timer, og er det mest populære produkt på markedet, netop fordi den er så nem at dosere. Selve smagen af dråberne under tungen kan for nogen virke en smule ubehagelig, men det er vigtigt, at du ikke skyller efter før, der er gået 5 minutter, da den ellers fortyndes for meget.

Gode råd inden, at du går i gang med cannabisolie

Når du får din første olie, da er det vigtigt, at du som det første læser instruktionerne. Særligt dosering og opbevaring af olien er vigtig viden at have styr på. Olien skal efter åbning opbevares et tørt og køligt sted. Her køleskabet den bedste løsning, fordi det også skærmer for solens stråler, hvilke olien ikke må komme i kontakt med.

Du må gerne køre bil, når du indtager cannabis-olie, da mængden THC i blodet er meget lille og derfor ikke påvirker din evne til at køre i trafikken, og hvis du skulle blive stoppet af politiet.